Τουρνουά Beach Volley Regional junior ΕΣΠΕΜ Καστοριά 17-18/6

Το διήμερο 17 & 18 Ιουνίου στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε το πρώτο φετινό τουρνουά beach Volley Regional junior Αγοριών και Κοριτσιών Κ17 & Κ19.

Ο Αίολος Κατερίνης για ακόμα μια χρονιά με την πολυπληθέστερη αποστολή της διοργάνωσης συμμετείχε στο τουρνουά με 10 ζευγάρια.

Τα ζευγάρια που πήραν μέρος ήταν τα εξής ανά κατηγορία:

Αγόρια Κ17 Στούπας Δ./Μασούρας Ν.

Αγόρια Κ19 Παπανικολάου Γ./Γιαννόπουλος Θ.

Κορίτσια Κ17 Μητσιάνη Α/Ναβροζίδου Ξ, Σεϊταρίδου Ε/Δαούτη Γ, Κυτσίκου Γ/ΜαΪμάρη Μ, Σωτηρίου Κ/Μανελάρι Γ, Παπαδοπούλου Δ/ Χαρισοπούλου Σ, Παπανικολάου Μ/Καλημάνη Ν, Φυτοπούλου Π/Κανωτίδου Γ, Στούπα Κ/Ναβροζίδου Α.

Το Σάββατο 17/6 στην κατηγορία Κ19 το ζευγάρι Παπανικολάου/ Γιαννόπουλος κατέλαβαν την 1η θέση στο τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ το ζευγάρι Στούπας/ Μασούρας στην κατηγορία Κ17 πήραν την 2η θέση.

Την Κυριακή 18/6  το τουρνουά είχε χρώμα Αίολος  διότι 1η,2η,3η και 4η θέση κατέλαβαν ζευγάρια της ομάδας.

1η θέση κατέλαβαν οι Σωτηρίου/ Μανελάρι που αντιμετώπισαν τις Μητισάνη/Ναβροζίδου , και 3η και 4η θέση μαζί ΣεΪταρίδου/Δαούτη και Φυτοπούλου/Κανωτίδου.

Το ραντεβού για την δεύτερη διοργάνωση, που θα αναλάβει μαζί με την Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  να διοργανώσει ο Αίολος Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί στις 8-9/7 στην Κατερίνη στο Gyalos Resort στην Περιοχή του Κορινού όπου και θα στεφθούν οι πρωταθλητές.