ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης , ο Αίολος Κατερίνης συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά με Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Διαγωνισμό Κύβου του Ρούμπικ και Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ.

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00πμ ξεκίνησε το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργάνωσε ο Αίολος Κατερίνης, με την συμμετοχή πολλών παιδιών τα οποία ξεσήκωσαν όλο το πάρκο ψάχνοντας τους γρίφους. Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια που βρήκε το σεντούκι με τον θησαυρό αλλά όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν λιχουδιές από το Eκάβη Lounge Bar καθώς και από τα Express Market Μετενίδη Παναγιώτη.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο διαγωνισμός κύβου του Ρούμπικ, ο οποίος γίνεται για 1η φορά αλλά υποσχόμαστε και συνέχεια καθώς όλος ο κόσμος που παρακολούθησε έμεινε ενθουσιασμένος από την ταχύτητα επίλυσής του από τους μικρούς μαθητές. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 13 μαθητές, οι οποίοι έκαναν από 5 προσπάθειες ο καθένας, και νικητής αναδείχθηκε ο Γκιουλμπασάνης Κώστας με τον καλύτερο μέσο χρόνο στα 26,758’’.

Την Κυριακή 14 Μαΐου το πρωί ξεκίνησε το τουρνουά μίνι βόλεϊ. Καλεσμένοι του Αίολου Κατερίνης ήταν η ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και η ομάδα ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε λόγω βροχής στο Β΄ΔΑΚ όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 100. Το τουρνουά καλύφθηκε υγειονομικά από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης. Επίσης το κέρασμα των αθλητών ήταν μια χορηγία των S/M ΠΙΤΣΙΑΣ. Αμέσως μετά τα λεωφορεία των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκαν προς το Φεστιβάλ Πάρκου όπου περιηγήθηκαν στους 12 Άθλους του Ηρακλή.