Είσοδο στους 8 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ19 Παπανικολάου και Γιαννόπουλος.

Την 7η θέση κατέκτησαν τα αγόρια του Αίολου Κατερίνης  Παπανικολάου Γιώργος και Γιαννόπουλος Αθανάσιος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ19 στο Ηράκλειο Κρήτης και ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν.

Η προσπάθεια το σθένος και η ψυχική δύναμη που επέδειξαν οι αθλητές μας που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, έδωσαν θάρρος και δύναμη στους αθλητές για καλύτερη συνέχεια.

Ένα τριήμερο που τα είχε όλα οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ξεκινώντας το Σάββατο στις 9:00 ως πρώτος αγώνας με αντίπαλο του πρωταθλητές του Κ22 και νικητές του τουρνουά. Το άγχος και η πίεση ήταν ξεκάθαρο στα μάτια του Γιώργου και του Θάνου που πάλεψαν μέχρι τον τελευταίο πόντο δείχνοντας στον Γολιάθ του τουρνουά τα δόντια τους μια και στο δεύτερο το σκορ στο τελείωμα ήταν 16-16. Άλλα η εμπειρία των πρωταθλητών τους έδωσε τη νίκη αφήνοντας ελπίδες για τη συνέχεια μας.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρα στο τέλος τους τουρνουά τα αγόρια μας ξεκίνησαν μουδιασμένα μετά από την πολύωρη αναμονή χάνοντας το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες 20-22. Το δεύτερο σετ είχε το ίδιο σενάριο και την ομάδα μας να βρίσκεται 13-18 πίσω στο σκορ άλλα να μην τα έχει παρατήσει και κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής ανέτρεψαν το σκορ και με ένα τελείωμα θρίλερ κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-27.

Το τελευταίο σετ ήταν απλά διαδικαστικό, το άγχος είχε φύγει και τα μάτια των αγοριών γυάλιζαν από θέληση για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Έτσι κι έγινε 10-15 νίκη με υπέροχο παιχνίδι για τον Γιώργο και Θάνο που ζητωκραύγαζαν από ικανοποίηση και χαρά.

Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα των παιδιών όταν πλησίασα κοντά τους για να τους συγχαρώ ήταν σαν να μου έλεγαν ΝΑΙ COACH τα καταφέραμε ΝΑΙ μπορούμε!!!

Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι οι αθλητές σου ανέβηκαν επίπεδο και απέκτησαν αυτοπεποίθηση γι αυτό που κάνουν.

Την Κυριακή το παιχνίδι προημιτελικών ήταν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Beach Volley με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση.

Τα αγόρια μας μπήκαν με την ώθηση της προηγούμενης ημέρας και από τον πρώτο πόντο έδειξαν στον πολύπειρο αντίπαλο τους ότι θα έχει δύσκολο πρωινό.

Έτσι κι έγινε το πρώτο σετ 16-21 για τον Γιώργο και το Θάνο που ήταν ασταμάτητοι και εκμεταλλεύτηκαν κάθε λάθος του αντιπάλου τους.

Το δεύτερο σετ άλλαξε υπέρ των Απλαδάς Σ. / Γαλιάκης Ι. μιας και βρήκαν τα τρωτά σημεία των παιδιών και έδειξαν τη δυναμική τους κάνοντας ένα καταπληκτικό σετ και με πολύ δύσκολα σέρβις έστειλαν το παιχνίδι στο τρίτο σετ με 8-21.

Το τελευταίο σετ ξεσήκωσε τους πάντες στον Kartero μιας και το σκορ πήγαινε πόντο – πόντο με δυνατές επιθέσεις , εντυπωσιακές άμυνες , φωνές, πανηγυρισμούς και εντυπωσιακές πάσες. Η κούραση ήταν φανερή στα πρόσωπα και στις κινήσεις όλων των αθλητών, βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του σετ άλλα το 17-15 σε 55 λεπτά σε ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια παιχνίδια του τουρνουά ήταν γεγονός οι Απλαδάς και Γιαλιάκης με ένα άσσο στον τελευταίο πόντο πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μεγάλη η επιτυχία των Παπανικολάου και Γιαννόπουλο που θα έχουν την ευκαιρία και την επόμενη σεζόν να αγωνίζονται στα τελικά του τουρνουά με μεγαλύτερη εμπειρία πλέον και αυτοπεποίθηση.