Tresjoliepastry

tresjoliepastry
        Tresjoliepastry

Η εταιρία TRES JOLIE coffee delights and pastry ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την παραγωγή και διάθεση πρωτοποριακών προϊόντων και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή της ΠΙΕΡΙΑΣ . Η εταιρεία  λειτουργεί κάτω από συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με πιστοποίηση  ISO    και σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP.

Τα προϊόντα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και παρακολουθούνται με βάση την ημερομηνία λήξης και το LOT κάθε είδους. Ο χώρος διακρίνεται για την εργονομία και τη λειτουργικότητά του ενώ τηρούνται όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τα διακινούμενα είδη. Αποστολή της είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα. Για τον σκοπό αυτό ερευνά συνεχώς την αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, αναπτύσσει ένα ολοένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής και προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία.

Απόλυτη προτεραιότητά της αποτελεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει και διακινεί, ερευνώντας συνεχώς την αγορά προκειμένου, τόσο να δημιουργεί νέες γευστικές απολαύσεις, όσο και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών. Με αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας, τηρεί πιστά και έμπρακτα τη θεμελιώδη αρχή που έθεσε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της: να είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά, για να μπορείτε όλοι εσείς να την εμπιστεύεστε σε κάθε σας βήμα και να αποτελεί ένα σταθερό συνεργάτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.