Ήττα στην πρεμιέρα οι κορασίδες 0-3

Σ΄ένα ιστορικό παιχνίδι για το νεοσύστατο σύλλογό μας, καθώς ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για οποιοδήποτε αγωνιστικό τμήμα, ο Αίολος γνώρισε δίκαιη ήττα από τον Αρχέλαο με 3-0 σετ, σ’ ένα ματς λαθών.

Στα 2 πρώτα σετ, ο Αρχέλαος, όντας πιο γεμάτη ομάδα, με αυτοπεποίθηση δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στην άνετη επικράτηση, απέναντι σ’ έναν τρακαρισμένο κι άπειρο αντίπαλο.

Στο 3ο, ο Αίολος προσπάθησε να πιέσει στο σερβίς, εκμεταλλεύτηκε ως ένα σημείο τα λάθη του Αρχελάου (προηγήθηκε 6-13 και 16-20, και 23-21 από 20-21), αλλά πιο ψύχραιμες οι τυπικά φιλοξενούμενες έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Εν αναμονή των δελτίων ορισμένων ακόμη αθλητριών, που θα πάρουν κι αυτές το “βάπτισμα”, η ομάδα θα εκμεταλλευτεί τα φετινά πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων ώστε η βάση που υπάρχει από 20 περίπου κορίτσια σ’ αυτό το επίπεδο, ηλικίας 2002-2006, να αρχίσει να αποδίδει καρπούς σε βάθος χρόνου.

Η γυναικεία ομάδα αναμένεται να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας Ε.Σ.ΠΕ.Μ, οι παίδες (γεν. 2001 κι έπειτα), θα βαδίσουν στα χνάρια των μικρών κοριτσιών, ενώ η νεανική αντρική ομάδα σκοπεύει να παρουσιάσει καλό βόλεϊ, απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ΕΣΠΕΜ.

ΑΠΣΚ ΑΙΟΛΟΣ (Τσιουπλής): Παπαδοπούλου, Σουλή, Συβρίδου, Παναγιωτίδου, Σιδηροπούλου, Ζάραλη, Σιώκου.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Καμανατζής): Σεϊταρίδου, Χασάπη, Μιχαηλίδου, Αργυροπούλου, Χατζηβασιλείου, Καποδίστρια, Καλιακού, Κεσεσίδου, Ευαγγελοπούλου, Νατσιοπούλου, Καλεντερίδου, Μπαραλιάκου, Γκουτζιάνα.