Προπονητής στον Αίολο Κατερίνης με δίπλωμα FIVB.

Στην Αθήνα 11-15 Οκτωβρίου βρέθηκε ο προπονητής του Αίολου Κατερίνης Παναγιώτης Στούπας, όπου συμμετείχε μαζί με άλλους 30 προπονητές από 8 διαφορετικές χώρες του κόσμου, σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε σύγχρονες μεθόδους προπονητικής beach volley με αρκετή θεωρία και πρακτική εξάσκηση.

Όλοι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν , να δούν άλλα και να εξασκηθούν καθημερινά, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές άλλα και αθλητές της Εθνικής ομάδας, που πλαισίωσαν το πρόγραμμα για την πετυχημένη έκβαση του.

Το σημαντικότερο στοιχείο όλων η γνωριμία με προπονητές υψηλού επιπέδου από διαφορετικά μερη του κόσμου και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Η επιβράβευση που ήρθε με την επιτυχία στις εξετάσεις του προγράμματος, με θεωρική και πρακτική εξέταση, είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση για το επίπεδο προπονητικής που παρέχουμε στους αθλητές της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του συλλόγου θέλει να συγχαρεί τον προπονητή της για την απόκτηση ενός ακόμα τίτλου, αυτού του Προπονητή beach volley με διεθνής αναγνώριση και πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB).