Δύο νίκες και δύο τούρτες το Σαββατοκύριακο για τον Αίολο Κατερίνης.

Πλούσια αθλητική και εορταστική δραστηριότητα για την ομάδα μας.

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ανδρών

Ζαφειράκης Νάουσας – Αίολος Κατερίνης

0 -3 σετ ( 12-25, 8-25, 19-25)

Στη Νάουσα βρέθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Αίολος Κατερίνης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος απέναντι στο Ζαφειράκη Νάουσας, τον οποίο και νίκησε με 0-3 σετ και πλέον περιμένει στην Κατερίνη τον Ίκαρο Έδεσσας το Σάββατο 4Φεβρουαρίου  για το ντέρμπι της πρώτης θέσης.

Οι συνθέσεις:

Αίολος Κατερίνης:(Στούπας): Ηλιάδης, Παπανικολάου Γ., Γιαννόπουλος, Παπανικολάου Ν., Γκιούρας, Γιάγκου, Λέκα, Γραμμένος, Στούπας Δ., Γραμμένος, Χανδόλιας.

Ζαφειράκης Νάουσας:Καρανατσιόσο, Κριβάσης, Μαυρογιώργος, Γιουβανίτσας, Λαφάρας, Χατζηνώτας, Μαλιάσας, Παπακωνσταντίνου, Τοπαλίδης.

ΠρωτάθλημαΠαγκορασίδων Κ16

Αίολος Κατερίνης – Αρχέλαος Κατερίνης

3-0 σετ (25-13, 25-13, 25-6)

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου τα κορίτσια του Στούπα Παναγιώτη πήραν τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με 3-0 σετ απέναντι στον Αρχέλαο. Τα 14 κορίτσια της ομάδας πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και  χειροκροτήθηκαν από φίλους και γονείς σε ένα γεμάτο Β΄ΔΑΚ. Η ομάδα του Αίολου αναρριχήθηκε στη 2η θέση του Ομίλου, μετά την ήττα των Γιαννιτσών στη Βέροια,  και πλέον έχει στο μυαλό της το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στα Γιαννιτσά.

Με τη λήξη του παιχνιδιού τα κορίτσια και τα αγόρια από τα τμήματα υποδομών του Αίολου Κατερίνης μπήκαν στο γήπεδο με δύο τούρτες στα χέρια και τραγουδώντας χρόνια πολλά μαζί με όλο το γήπεδο σε μια υπέροχη και συγκινητική ατμόσφαιρα ευχήθηκαν στον Προπονητή τους χρόνια πολλά.

Οι συνθέσεις: 

Αίολος Κατερίνης: (Στούπας):Τσενεκίδου, Δαούτη, Ναβροζίδου, Αβραμίδου, Παπαδοπούλου, Σεϊταρίδου, Ποιμενίδη, Χαρισοπούλου, Στούπα Κ., Παπανικολάου, Τράντα, Ευθυμίου, Κυριαζοπούλου.

Αρχέλαος Κατερίνης: (Καμανατζής): Σουλοβίκα, Ζησοπούλου, Χριστιανίδου, Κούτσου, Αγγελινού, Σεραφείμ, Κυριζοπούλου, Μαλάμη, Γεροστεργίου, Θεοδωρίδου.