Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18

Αίολος Κατερίνης-Πιερικός 0-3 (22-25, 25-27, 16-25)

Στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., ο Αίολος Κατερίνης υποδέχτηκε τον Πιερικό το Σάββατο 12.11.22 στο Β΄ΔΑΚ, σε ένα γήπεδο γεμάτο από γονείς, φίλους και συναθλητές των κοριτσιών που ήρθαν να απολαύσουν το τοπικό ντέρμπι της κατηγορίας, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους.

Οι κορασίδες του Παναγιώτη Στούπα, δυναμικές και με αυτοπεποίθηση, πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, με διάθεση, πάθος και ψυχή, αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις και πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα Κορασίδων του Αίολου Κατερίνης, αγώνιζεται για πρώτη φορά στο ηλικιακό της πρωτάθλημα και απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια και να παλέψει για τη νίκη μέχρι το τέλος.

www.aeolosvolley.gr #ομάδα εντός και εκτός γηπέδου#

Σύνθεση ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Στούπας Παναγιώτης): Σωτηρίου, Δαούτη, Βούλγαρη, Καλημάνη, Μανελάρι, Σεϊταρίδου, Κανωτίδου, Κιτσίκου, Παπανικολάου, Ναβροζίδου, Στούπα, Μητσιάνη, Παπαδοπούλου, Ζυγοπούλου.

Σύνθεση ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Σαρρής Κώστας): Ντάλντα, Σαββίδου, Δεληγιάννη, Παπακώστα, Δεμερτζίδη, Σαρηγεωργίου, Ζεϊμπέκη, Ελατοπούλου, Βασιλειάδου, Μπουντιμίρ, Λιόντου, Κοσμίδη, Γιώργη, Ελευθεριάδου.