Αίολος Κατερίνης-Αίας Κιλκίς(2-3) Πρωτάθλημα Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

(ΣΕΤ:27-25,25-15,23-25,21-25,13-15)

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, ο Αίολος Κατερίνης υποδέχθηκε στο Β΄ΔΑΚ της πόλης μας τον Αία Κιλκίς, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Μ Κ16.

Ο Αίολος Κατερίνης μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και σε ένα δυνατό πρώτο σετ, το οποίο μέχρι το τέλος πήγαινε πόντο-πόντο, τα κορίτσια του Αίολου με πείσμα και επιμονή κατάφεραν να το κερδίσουν με 27-25.

Στο δεύτερο σετ το πολύ καλό σερβίς και η καλή ψυχολογία οδήγησε τα κορίτσια του Αίολου να το πάρουν εύκολα με 25-15.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ το άγχος επηρέασε την ομάδα του Αίολου Κατερίνης που έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο επόμενα σετ με 23-25 και 21-25 και οδήγησε το παιχνίδι στο tiebreak.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν σε ένα δυνατό ράλι που τελικά βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κιλκίς με 15-13.

Για μία ακόμη φορά φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο Β΄ΔΑΚ να απολαύσουν και να υποστηρίξουν τα παιδιά τους και να χειροκροτήσουν το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν τα κορίτσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παγκορασίδες του Αίολου Κατερίνης κέρδισαν συνολικά περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό τους(109-105).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(ΣΤΟΥΠΑΣ):ΚΑΛΗΜΑΝΗ,ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΟΥ,ΘΑΜΝΙΔΟΥ,ΜΠΟΥΣΙΑ,ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ,ΜΑΝΕΛΑΡΙ,ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΝΩΤΙΔΟΥ,ΣΤΟΥΠΑ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΗΤΣΙΑΝΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΗ.

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ(ΣΑΚΑΛΑΚΗ):ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ,ΣΑΜΟΛΑΔΑ,ΑΛΜΠΑΝΗ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μ.,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε., ΜΠΟΣΚΟΥ,ΚΑΡΑΤΟΥ,ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΔΑΜΙΑΝΟΥ,ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ,ΦΑΧΟΥΡΙΔΟΥ,ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΟΥ.