Παμπαίδων: ΑΠΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΙΟΛΟΣ VS ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0

Τα σετ: 25-10, 25-3, 25-15

Υπέροχη εμφάνιση και από τους 7 αθλητές της Παμπαιδικής ομάδας του Αίολου Κατερίνης απέναντι στην πολυπληθέστερη ομάδα Παμπαίδων στην Κεντρική Μακεδονία από την ομάδα των Γρεβενών και την κ. Κοτσοβού.

Σε ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι γονείς ήταν δίπλα στα παιδιά τους για να τα θαυμάσουν και να τα χειροκροτήσουν για την μαχητική προσπάθεια τους η ομάδα του Αίολου βγήκε νικήτρια.

Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε με πρώτο σκόρερ τον αρχηγό του Αίολου Κοσμά Σουλή που είχε τέλεια υποδοχή και “δεν άφησε μπάλα να πέσει κάτω” στην άμυνα και τον Γιαννόπουλο Θάνο να είναι θετικά σταθερός σε επίθεση και άμυνα. Ο Βασίλης Πρίντζιος βρήκε τον καλό του εαυτό με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις. Ντεμπούτο για τον πολύ καλό Ρεσινιώτη Ηλία και μεγαλη προσπάθεια από τον νεαρό Χονδρογιάννη Ανέστη που πάλεψε στην άμυνα. Ο οκτάχρονος Στούπας Δημήτρης είναι ο αγαπημένος της κερκίδας που για ακόμη μια φορά εισέπραξε το χειροκρότημα της και ο πασαδόρος και οργανωτής του παιχνιδιού Κουρτεσιώτης Γιάννης που μοίρασε το παιχνίδι σε όλους τους συμπαίκτες του άψογα.

ΑΠΣΚ ΑΙΟΛΟΣ: (ΣΤΟΥΠΑΣ) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ, ΡΕΣΗΝΙΩΤΗΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ.

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: (ΚΟΛΟΒΟΥ): ΓΚΟΛΙΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ, ΦΟΥΦΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΓΙΩΤΑΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΡΟΒΑΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ.