ΕΦΗΒΩΝ -β’ όμιλος (ΕΣΠΕΜ): ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-2

Τα σετ: 24-26, 22-25, 25-19, 25-11, 15-9

Καταπληκτικό παιχνίδι εφήβων στο Κιλκίς, Αίολος και Άτλας εμφάνισαν τα εφηβικά τους συγκροτήματα μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο που εμφανίστηκε στο γήπεδο για να δει τον αγώνα των εφήβων άλλα και τον επόμενο αγώνα χειροσφαίρισης. Η ομάδα του Αίολου έχει πολλά παράπονα από την κακή διαιτησία που έδειξε να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Σε καταπληκτική μέρα το σερβις του Αίολου που από το ξεκίνημα έδειξε ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα ο αντίπαλος του για να βγάλει ποιοτική υποδοχή. Σιώκος, Μαρουφίδης και Σουλής ήταν σε πολύ καλή ημέρα στην πρώτη επιθετική ενέργεια καθώς ξεχνούσαν να φύγουν από το σερβις. Ο πανύψηλος κεντρικός της ομάδας Βαγγέλης Χασιώτης έκρυβε τον ουρανό πάνω στο φιλέ και με εντυπωσιακά μπλοκ σταματούσε τους αθλητές του  Άτλα στο κέντρο του γηπέδου. Πρίντζιος και Παπαδόπουλος σε θετική ημέρα μάζεψαν πόντους για την ομάδα που έψαχνε τρόπο να σκοράρει από κάθε πλευρά του γηπέδου.
Ο Γιάννης Κουρτεσιώτης ο δεύτερος πασαδόρος της ομάδας εμψύχωνε συνεχώς τους συμπαίκτες του στο δύσκολο έργο τους μέσα στο γήπεδο.

Και τέλος ο αρχηγός του πάγκου Ηλίας Κόκλας το Libero για το παιχνίδι αυτό μιας και η φυσική του θέση είναι άλλη οργάνωνε άμυνα και επίθεση, εμψύχωνε και ηρεμούσε τους συμπαίκτες του και όντας ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι ξεχώρισε με την αυτοθυσία του στο σημερινό παιχνίδι.  
Η πίεση από την ομάδα του Κιλκίς ήταν συνεχείς και με τους γυμνασμένους και ομαδικούς παίκτες του Κιλκίς να βρίσκουν ρυθμό στο τρίτο σετ κατάφεραν να κλέβουν το παιχνίδι από τον Αίολο και μαζί την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος που οδηγούσε στα μπαράζ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων.

ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ (Χειρούλης): ΚΥΡΙΜΠΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑΣ, ΠΕΛΤΙΑΝ, ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΚΑΠΠΑΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΣΧΕΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΟΠΙΕΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ (Στούπας): ΣΙΩΚΟΣ, ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ, ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Τα πλήρη αποτελέσματα (6η αγωνιστική):

Άτλας Κιλκίς – Αίολος Κατερίνης
3-2.
Νίκη Αιγινίου – Μέγας Αλέξανδρος
Γιαννιτσών 3-0

.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική)

  1. Νίκη Αιγ. 18 6-0 18-1
  2. Άτλας Κιλκίς 9 3-3 11-11
  3. Αίολος Κατερίνης 9 3-3 12-11
  4. Μ. Αλέξανδρος Γιαν. 0 0-6 0-18