ΕΦΗΒΩΝ: ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1

Τα σετ: 25-13, 24-26, 25 – 9, 25 – 18.
Με καθυστέρηση 35 λεπτών λόγω προηγούμενου αγώνα των διαιτητών που είχαν σε άλλη έδρα ξεκίνησε το δυνατό παιχνίδι στο Αιγίνιο με τα δυο φαβορί του ομίλου να δίνουν ένα καλό πρώτο τεστ.
Με φιλικό και ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε το παιχνίδι των εφήβων στο Αιγίνιο το οποίο και εύκολα πήρε το προβάδισμα μιας και τα αγόρια του Π. Στούπα μπήκαν χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παιχνίδι και με μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή έδωσαν μεγάλη διαφορά στο Αιγίνιο την οποίο και κάληψαν έως και το 13 όπου τελείωσε και το πρώτο σετ.
Στο δεύτερο σετ ήταν η σειρά του Αίολου να φύγει μπροστά στο σκορ 8-6 με ένα καταπληκτικό Γιαννακίδη να τελειώνει όλες τι επιθετικές του προσπάθειες από την άκρη και τον Μαρουφίδη να βρίσκει κενά στην άμυνα του Αιγινίου. Τον πασαδόρο της ομάδας να μιράζει παιχνίδι σε όλους τους παίκτες Σουλή & Κόκλα που άρχησαν να παίρνουν πόντους με κάθε ενέργεια τους. Το 8-18 χαλάρωσε αρκετά του παίκτες του Αιολου και οι αθλητές του Σ. Τερζή βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 24-24 άλλα τα παιδιά του Αίολου με θετικό άνεμο πήραν το σετ 24-26 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το τρίτο σετ είχε το ίδιο σκηνικό με το πρώτο εύκολο προβάδισμα για το Αιγίνιο με τον Π. Στούπα να ρίχνει στο παιχνίδι Πρίντζιο και Κουρτεσιώτη προσπαθόντας να ξυπνήσει τους παίκτες του άλλα η διαφορά όλο και μεγάλονε. Το σέτ έκλεισε με 25-9 και τα κεφάλια κατεβασμένα μετά το αποτέλεσμα.
Η προσπάθεια του τέταρτου σετ ήταν αξιόλογη Δάλλας , Σουλής και Γιαννακίδης προσπάθησαν να κρατήσουν την υποδοχή από το δύσκολο σερβίς του Αιγινίου και Χασιώτης και Μαρουφίδης να κλέβουν την παράσταση πάνω στο φιλέ με τα μπλοκ τους συνεχής προσπάθεια στο έως το τέλος του σετ που οδηγούσε σε ανατροπή άλλα το έυκολο λάθος στον τελευταίο πόντο έδωσε το σετ με 25-18 και 3-1 στο Αιγίνιο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΑΣ ΝΙΚΗ (Τερζής): ΤΣΑΛΟΥΚΗΣ, ΤΕΡΤΙΡΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΧΑΛΡΗΣ, ΑΡΜΠΥΡΟΣ, ΤΕΡΖΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ, ΠΑΤΣΙΔΗΣ, ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ν, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Δ.
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ (Στούπας): ΣΙΩΚΟΣ 3, ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ 1, ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ 7, ΣΟΥΛΗΣ 4, ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΛΑΣ 5, ΔΑΛΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ 6, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ 12.
Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής του β’ ομίλου: Άτλας Κιλκίς – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 ΑΓΩΝ.)
1. Νίκη Αιγ.                  6     2-0     6-1
2. Αίολος Κατ.              3     1-1     4-3
3. Άτλας Κιλκίς             3     1-1     3-3
4. Μ. Αλέξανδρος Γιαν.  0     0-2     0-6
Η επόμενη αγωνιστική (3η, Κυριακή, 25/11/18):
16.00: Αίολος Κατερίνης – Άτλας Κιλκίς.
18.00: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Νίκη Αιγινίου.