Στην παραλία των Νέων Επιβατών Σουλής Κ / Γκογκίδης Β

  

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley K19 που πραγματοποιείτε στην παραλία των Νέων Επιβατών θα βρεθούν ο Σουλής Κοσμάς του Αίολου Κατερίνης  και Γκογκίδης Βλάσης της Νίκης Αιγινίου ενώνοντας τις δυνάμεις και επιδιώκοντας την πρόκριση στο FINAL της Πρέβεζας στις 27-29 Ιουλίου.

Ως  outsider παρουσιάζονται για πρώτη φορά μαζί  σε επίσημη διοργάνωση και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Π. Στούπα θα επιδιώξουν την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Βλάσης αγωνίζεται για πρώτη χρονιά σε επίσημες διοργανώσεις Beach Volley ενώ  ο συμπαίκτης του Κοσμάς  για δεύτερη χρονιά θέλει να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όπως και το έκανε πέρσι σε ηλικία μόλις 13 ετών απέναντι σε αθλητές 15-16 ετών.

Φέτος σε καλύτερη κατάσταση στα 14 του ο Κοσμάς και στα 15 του ο Βλάσης θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο στόχος θα επιτευχθεί ξανά και φυσικά ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δυο αθλητές με κύριο μέλημα μας την υγεία την αξιοπρέπεια και την αθλητική καταξίωση και των δύο αθλητών που καθημερινά πασχίζουν και παλεύουν μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

http://www.volleyball.gr/beach-volley/article/2324/deuteros-stathmos-sta-juniors-h-thessalonikh