ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0 α.α.

Δε μετέβηκε στα Γρεβενά για τον αγώνα της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής, ο ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης. Από τα διαθέσιμα 7 κορίτσια, υπήρξε κι άλλη απώλεια. Στους τραυματισμούς και στις  διάφορες υποχρεώσεις (Γ’ Λυκείου, εκπαιδευτικών εκδρομών, επαγγελματικές), προστέθηκε ένας, ακόμη, τραυματισμός το βράδυ πριν τον αγώνα.

Με πρόταση του προπονητή Αστέριου Τσιουπλή, αποφασίστηκε να μη μεταβεί η ομάδα, αφενός γιατί υπήρχε κι ένα ακόμη πρόβλημα υγείας, αφετέρου δεν είχε νόημα να ακολουθήσει την αποστολή μαθήτρια Γ΄Λυκείου, ή κάποιο από τα πιο μικρά κορίτσια, που δεν είναι έτοιμα ακόμη για αυτό το επίπεδο. Σε επικοινωνία με τον προπονητή του ΓΣΓ κ. Γιώργο Μέμτσα (κι αφού ενημερώθηκε η διοργανώτρια αρχή, έγκαιρα), τονίστηκε ότι ήταν προτιμότερο να αποφευχθεί η παρωδία, με σύνθεση ανάγκης, με αλχημείες. Από τον προηγούμενο αγώνα στα Γρεβενά, που ο Αίολος, πάλι αγωνίστηκε απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα, λόγω ελλείψεων, με 5 κορασίδες – παγκορασίδες (από τις 9 παίκτριες), άπειρα σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά έτοιμα για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, η εμφάνιση, μ’ εξαίρεση το 1ο σετ, (25-7), ήταν αξιοπρεπής (25-23, 25-19), γιατί υπήρχε λογική, βάση ειδικότητας, στη σύνθεση της ομάδας.

Ο Αίολος ολοκληρώνει την επόμενη εβδομάδα (οριστικά 4ος στις 7 ομάδες) την παρουσία στη φετινή σεζόν, κόντρα στη Νίκη Αιγινίου (Κυριακή, 21/4, 18.00), σ’ έναν αγώνα που θα αποτελέσει το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων, της ιστορικής πρώτης χρονιάς του συλλόγου. Περισσότερα σύντομα…