ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το ντέρμπι κορυφής της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών – ΕΣΠΕΜ, ξεχωρίζει των 5 εντός έδρας αναμετρήσεων των τμημάτων του ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης. Την Κυριακή 28/1, στις 18.00 στο ΔΑΚ Κατερίνης ο ΑΠΣ Αίολος φιλοξενεί τον Αστέρα Γρεβενών, μία ομάδα με μπάτζετ μεγαλύτερο και για την παραπάνω κατηγορία. Με κράμα εμπείρων και νεαρών κοριτσιών από τα Γρεβενά και  4 κοριτσιών από Κοζάνη (Αλ. Γκουντιού, Ολ. Γκουντιού, Μ. Μιμίκου από ΓΣ Κοζάνης και την Μ. Κόλλια από ΓΣ Λαμίας, πρώην παίκτρια των Μακεδόνων Αξιού, Γαλαξίας Θεσ., Άρης Θεσ. και ΓΣ Κοζάνης), φαντάζει ως το κραυγαλέο φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία, στην οποία ανεβαίνει ο πρώτος κι υπό προυποθέσεις ο δεύτερος.

Η ανδρική ομάδα, φιλοξενεί το Σάββατο, 27/1, στις 16.00 τον Ίκαρο Έδεσσας, μία παραδοσιακή δύναμη στο χώρο της ΕΣΠΕΜ.

Οι κορασίδες υποδέχονται το Σάββατο, στις 12.00 το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών 1, μία ομάδα που την κέρδισαν στον πρώτο αγώνα με 3-1, αλλά είναι αξιόμαχη.

Οι παγκορασίδες, την Κυριακή, πριν τον αγώνα των γυναικών (16.00), αντιμετωπίζουν το ΓΑΣ Μελίκης, ενώ μετά τον αγώνα των γυναικών (20.00), οι παίδες ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης, υποδεχόμενοι τη Νίκη Αιγινίου.

Αναλυτικά (όλοι οι αγώνες στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης):

ΣΑΒΒΑΤΟ, 27/1/2018:

12.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 1 (κορασίδων).

16.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – Ίκαρος Έδεσσας (Β’ Εθνική ανδρών).

ΚΥΡΙΑΚΗ, 28/1/2018:

16.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – ΓΑΣ Μελίκης (παγκορασίδων).

18.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – Αστέρας Γρεβενών (Τοπική γυναικών).

20.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – Νίκη Αιγινίου (παίδων).