4 ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ…

Παρά το ρεπό των γυναικών και των παγκορασίδων, πάλι υπάρχει άφθονη δράση για τα τμήματα του ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης, με 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ, ενώ προστέθηκε κι ένα Κυριακάτικο ματς, κορασίδων, εξ αναβολής, στο Β’ ΔΑΚ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 20/1, η ανδρική ομάδα ταξιδεύει στην Έδεσσα, όπου αντιμετωπίζει την ισχυρή ΓΕ Εδεσσαϊκή, με στόχο τη συνέχεια των αξιοπρεπών εμφανίσεων, έστω κι αν σαφέστατο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Οι κορασίδες αγωνίζονται στο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου με το Πάνθεον Κατερίνης, σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Την Κυριακή, 21/1, οι κορασίδες, πάλι, φιλοξενούν στο Β’ ΔΑΚ (ώρα 14.00), το Βαφύρα Δίου, σ’ ένα δεύτερο ενδιαφέρον ματς, ενώ οι παίδες αγωνίζονται στο Κιλκίς κόντρα στον τοπικό Άτλαντα. Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 20/1/2018:

16.00: Πάνθεον Λιτοχώρου – ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης (κορασίδων).

18.00: ΓΕ Εδεσσαϊκή – ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης (Β’ Εθνική ανδρών).

ΚΥΡΙΑΚΗ, 21/1/2018:

14.00: Άτλας Κιλκίς – ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης (παίδων).

14.00: ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης – Βαφύρας Δίου (κορασίδων – Εξ αναβολής).